Takip Et

SON DAKİKA

Kaymakam Yönden’den basın mensuplarına iftar

7 Haziran 2017, Çarşamba 12:49

     


Didim Kaymakamı İskender Yönden, ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarını iftarda ağırladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaymakam Yönden, basın mensuplarına Meandros Restaurant’ta iftar yemeği verdi. İlçede görev yapan ulusal ve yerel gazetecilerin eşleriyle katıldığı iftar yemeğinde Kaymakam Yönden, basın mensuplarıyla yakından ilgilendi. Ezanın okunmasıyla oruçlar açılırken, yemeğin ardından çay sohbeti yapıldı. Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti tarafından Kaymakam Yönden'in eşi Ayşenur Yönden'e çiçek verildi.

Kaymakam Yönden, gazetecilerle buluşmaktan keyif aldığını söyledi. Gazetecilerin zor şartlarda görevlerini ifa ettiğini vurgulayan Yönden, “Gazeteciler kamuda görevli olmayan, fakat kamu görevi ifa eden kişilerdir. Bir kamu görevlisi gibi çalışırlar. Vicdanının sesini dinleyen gazeteciler, memlekete de hizmette katkıları büyüktür. Halkın gözü, kulağıdır. Ben de zaman zaman ilçemizdeki gazetecilerle bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunuyorum” dedi.

Basın mensupları, sohbetin ardından düzenlenen iftar programı için Kaymakam İskender Yönden’e teşekkür etti. İftara Kaymakam İskender Yönden ve eşi Ayşenur Yönden, Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Eser, Didim Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Korkmaz, basın mensupları ve eşleri katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler