Takip Et

SON DAKİKA

Başbakan’ın ‘Milli içkimiz ayrandır’ çıkışı, reklam oldu

7 Mayıs 2013, Salı 15:46

     


Aydın'ın Çine İlçesi’nde 1957 yılından bu yana peynir üreten Uysal Gıda isimli işyeri sahibi Sevilay Uysal Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Milli içkimiz ayrandır’ çıkışından esinlenerek, ‘Milli gıdamız peynir’ sloganı ile reklam hazırlattı. Sevilay Uysal Eroğlu, “Ayran’ın milli içki olduğu yerde peynirin de milli gıda olduğu kaçınılmaz bir gerçektir” dedi.

 (FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN)

Çine İlçesi’nde 1957 yılından bu yana üreticiden topladığı sütü, peynire dönüştüren Uysal Gıda'nın sahibi Sevilay Uysal Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Milli içkimiz ayrandır’ çıkışından esinlenerek, ‘Milli gıdamız peynir’ sloganı ile reklam hazırlattı. Aydın’daki yerel gazetelere verdiği reklamda, ‘Milli gıdamız peynir, Uysal peynir tercih edilir’ sloganını yazdıran Eroğlu, “Başbakan’ın ‘Milli içkimiz ayrandır’ çıkışı bize de esin kaynağı oldu. Ayran’ın milli içki olduğu yerde peynirin de milli gıda olduğu kaçınılmaz bir gerçektir” dedi.

Eroğlu ayrıca, süt ve süt ürünlerinin besleyici olduğuna dikkat çekerek, “Süt ve süt ürünleri insan sağlığı açısından da önemlidir ve sürekli tüketilmesi gerekir. Firma olarak bunu da her zaman teşvik ediyoruz” diye konuştu. (CEM ULUCAN)






 
Son Eklenen Haberler