Takip Et

/>

SON DAKİKA

Bil Koleji’nden Aydınlı öğrencilere davet

7 Şubat 2024, Çarşamba 12:51
Son güncelleme: 7 Şubat 2024, Çarşamba 15:12

     


Dünya İnovasyon Okulu Bil Kolejleri Aydın kampüsünde 2024 / 2025 Eğitim öğretim yılı kayıt çalışmaları başladı.

Dünya İnovasyon Okulu Bil Kolejleri Aydın Kampüs Eğitim Koordinatörü Muammer Metin, 24 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan bursluluk sınavına tüm Aydınlı öğrencileri davet etti.

5 yıldır Aydın’da; anaokulu, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve fen ve teknoloji lisesi olarak hizmet veren kurum olarak faaliyet yürüttüklerini söyleyen Muammer Metin, Aydınlı öğrencileri bursluluk sınavına davet etti.

Metin yaptığı açıklamada, “Okulumuzun kuruluşundan bu yana beş yıldır kampüste görev yapmaktayım. Kampüsümüz içerisinde; anaokulu, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve fen ve teknoloji lisesi olarak hizmet vermekteyiz. Özel okulların önemli bir çalışması olan bursluluk sınavımız 24 Şubat 2024 Cumartesi günü, saat 10.00 ve 14.00 olarak iki seanstan oluşacaktır. Dördüncü sınıftan on birinci sınıfa kadar tüm kademelerde sınavlarımız yapılacaktır. Başvurularımız internet sayfamızdan online olarak gerçekleştirilecektir, sınavlarımız ücretsizdir. Sınavlar kampüsümüzün eğitim sınıflarında yapılacaktır. Öğrencilerimiz başvurularını yaptıktan sonra başvuru belgeleri ile sınavlara katılım sağlayabilirler. Sınavlarımıza Aydın ölçeğinde kendini denemek isteyen bütün öğrenciler katılabilir. Öğrenciler sınavdan elde edecekleri başarı ile özel okulların önemli bir gideri olan eğitim ücreti üzerinden burs kazanma olanağı kazanacaktır. Sınavda gösterdikleri başarıya göre öğrenciler yüzde 100’e varan burs kazanabilirler” dedi. (SELİME AYDEMİR) 

 

OKUMAK İSTEDİĞİNİZ HABERE TIKLAYIN

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler