Takip Et

SON DAKİKA

Zeytin dalında öfkeli notlar

6 Aralık 2017, Çarşamba 10:44

     


Çine'de bir sokağa dikilen zeytin ağacı iki kişiyi birbirine düşürdü. Ağacın kaldırılmasını isteyen kişi ile diken kişi tartışmalarını ağaca bıraktıkları notlarla sürdürüyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Çine Hamitabat Mahallesi 296. sokakta bir bina önüne dikilen zeytin ağacı üzerine yazılan iki not dikkat çekti. İddiaya göre zeytin ağacını diken kişi, bina önüne araç parkını önlemek için zeytin ağacını dikerek kendince bir çözüm yarattı. Zeytin ağacını diken ve ağacı istemeyen kişi ağaç üzerine bıraktıkları notlarla birbirlerine gözdağı verdi. Zeytin ağacına ne olacağı, olayın savcılığa taşınıp taşınmayacağı merak konusu oldu.

 

NOT İLE TARTIŞIYORLAR

Ağacı diken kişi zeytin dalına astığı notta; "Buraya ektiğim ağacı söken kişiye notum, gizli kamerayla izleniyorsun kim olduğunu biliyorum eğer bu ağacı da sökersen elimdeki görüntüleri savcılığa vereceğim. Bilginize yukarıya bak el salla." yazarken, ağacın sökülmesini isteyen kişi ise ağaca şu notu bıraktı; "Sen savcılığa gittiğinde bir sor bakayım belediyeye ait olan bir yere ağaç dikebiliyor musun, ben seni şikayet etcem ağacı oradan sökmezsen." (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler