Takip Et

SON DAKİKA

Özakcan'a Kocagür İlkokulu'ndan teşekkür plaketi

6 Aralık 2017, Çarşamba 14:23

     


Kocagür Mahalle Muhtarı Orhan Akrancı ve Kocagür İlkokulu Müdürü Zafer Çelik ile okul öğretmenlerinden Serpil Ceylan ve öğrenciler, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Ziyarette Kocagür İlkokulu’na verilen destekten dolayı Başkan Özakcan’a teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret ederek okullarına sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Zafer Çelik, ”Başkanımız Sayın Mesut Özakcan’a hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz adına kendisine teşekkür plaketi sunduk. Bu plaketi de kendisine vermekten gurur duyuyorum" dedi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, imkanlar ölçüsünde tüm eğitim kurumlarına yardımlar yapıldığını ifade ederek, "Eğitim kurumlarımızı çok önemsiyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde de okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha uygun koşullarda eğitim görmesi için çalışıyoruz" dedi.

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetnii dile getiren Başkan Özakcan, muhtar Akrancı, okul müdürü Çelik, öğretmen Serpil Ceylan ile öğrencilere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. (SUAT DENİZ)







 
Son Eklenen Haberler