Takip Et

SON DAKİKA

"İsmet Sezgin'i şükranla anıyoruz"

6 Aralık 2017, Çarşamba 16:58

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, eski Aydın milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Sezgin'in birinci ölüm yıldönümü için bir mesaj yayımladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Mesajında Sezgin'in Aydın'a ve Türkiye'ye uzun yıllar hizmet verdiğini söyleyen Çerçioğlu, Sezgin'in iz bırakan ve özlenen büyük bir devlet adamı olduğunu belirtti.

 

Başkan Çerçioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Aydınımızın yetiştirdiği, hepimize örnek olan merhum İsmet Sezgin, ülkemize verdiği önemli hizmetlerle halkımızın gönlünde yer etmiştir. Aydın'a sevdalı olan Sezgin, Aydınımıza önemli yatırımlar yapmış ve Aydın'ın kalkınmasında, gelişmesinde önemli görevler üstlenmiştir. Yaptığı hizmetlerle toplumumuza örnek olan İsmet Sezgin'i aramızdan ayrılışının birinci yılında saygıyla ve şükranla anıyorum."

 

Aydın’ın yetiştirdiği en önemli isimlerden olan ve geçen yıl 7 Aralık'ta yaşamını yitiren İsmet Sezgin'in adını Aydın'daki önemli bulvarlardan birisine verdiklerini ifade eden Çerçioğlu, Sezgin'in adının yaşatılacağını söyledi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler