Takip Et

SON DAKİKA

AY-SİAD’tan Vali Köşger’e ziyaret

6 Aralık 2017, Çarşamba 13:23

     


Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AY-SİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Özen Gündüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e nezaket ziyaretinde bulundu. AY-SİAD yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Köşger, tüm yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tanışarak faaliyet alanları hakkında bilgi aldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Dernek olarak kuruldukları günden itibaren hem üyelerin birbirleriyle güçlü ilişkiler kurması hem de sosyal sorumluluk projeleri noktasında ciddi çalışmalar içerisinde olduklarını aktaran Başkan Özen Gündüz, hayata geçirilen ve henüz plan aşamasında olan tüm projeleri Yavuz Selim Köşger’e aktardı. Aydın ekonomisine, dolayısıyla ülke ekonomisine yön veren, ticari hayatın içerisindeki insanların sivil toplum kuruluşu çatısı altında bir araya gelerek faaliyetlerde bulunmasını takdir ettiğini belirten Köşger, ihtiyaç duyulan her noktada Aydın Valisi olarak kapısının her daim açık olduğunu iletti.

 

“DERNEK OLARAK DAİMA GÖREVE HAZIRIZ"

 

AY-SİAD'ın milliyetçi, maneviyatçı ve mukaddesatçı duygularla hareket ettiğini belirten Gündüz, “Şehrimiz ve ülkemiz adına maddi manevi üzerimize düşen her konuda dernek olarak daima göreve hazırız. Elimizden geldiğince toplum yararına projeler geliştirmeye çabalıyor ve buna ciddi manada mesai harcıyoruz” dedi.

 

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, AY-SİAD'a başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, kapılarının her daim açık olduğunu yineledi. (ALPER ŞENDERE)







 
Son Eklenen Haberler