Takip Et

SON DAKİKA

Minik öğrenciler sertifika heyecanı yaşadı

6 Ekim 2016, Perşembe 18:25

     


Kuşadası Belediyesi tarafından ilçe merkezi ile Güzelçamlı ve Davutlar mahallelerinde üç dönemde toplam 720 çocuğa verilen drama eğitimi sona erdi. Yaz dönemi kurslarına devam eden öğrenciler belgelerine kavuştu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası Belediyesi Yaratıcı Drama Kursları kapsamında yaz sezonunda iki ay boyunca eğitim gören 150 öğrenci, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen kokteylde belgelerine kavuştu. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Drama Eğitmeni Mehmet Turan ve öğrenciler ile velilerin katıldığı törende, öğrencilerin drama eğitimlerini kapsayan fotoğraflarından oluşan sinevizyon gösterimi yapıldı. Ardından da Başkan Kayalı tarafından öğrencilere katılım belgeleri verildi.

Törende konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, "Drama; yaratıcılık ve farkındalık açısından çok büyük faydalarını göreceğiniz bir kişisel gelişim eğitimidir. Çocukların ifade ve anlatım becerilerini geliştirmek, içe kapanıklığı yenmek, özgüveni pekiştirmek ve kişisel gelişimleri için drama eğitimlerinin önemini unutmamamız gerekiyor. Teknolojinin hayatımıza girmesi ile birlikte, çocuklarda büyük bir sanal bağımlılık oluşurken ileriki yaşamlarında sosyalleşmeleri konusunda büyük engeller teşkil etmektedir. Drama eğitimleri ile çocuklar hem yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşiyor hem de hayal dünyaları zenginleşiyor. Burada bulunan bütün çocuklarımızı tebrik ediyor, gelecek yaşamlarında da başarılı olmalarını diliyorum" dedi. (MEHMET ÇALIK)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler