Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de RE/MAX Zeytin Gayrimenkul Danışmanlığı, sözleşme yeniledi

6 Ekim 2016, Perşembe 17:00

     


Didim’de beş yıl önce faaliyete geçen RE/MAX Zeytin Gayrimenkul Danışmanlığı, RE/MAX Türkiye ile yenilediği sözleşmesini verdiği kokteylle kutladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kerem Soysalan tarafından Didim’de 5 yıl önce açılan ve Ege’nin en yüksek cirolu ofisi ile, müşteri memnuniyetinde Türkiye'nin en yüksek cirolu ikinci ofisi olan RE/MAX Zeytin Gayrimenkul Danışmanlığı, RE/MAX Türkiye ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan RE/MAX Türkiye Anadolu ve Ege Bölge Sorumlusu Kemal Çiğli, RE/MAX Türkiye olarak Didim’deki RE/MAX Zeytin ofisi ile ikinci 5 yıllık sözleşmeyi imzalamak için burada olduğunu belirterek, “Harika bir performansla Türkiye genelindeki 260 ofis içerisinde şu an 13’üncü sıradalar. RE/MAX Zeytin Ofisi, eminim yıl sonu itibariyle ilk 10’a girecektir. RE/MAX Zeytin Ofisi ile ikinci 5 yıllık sözleşmeyi imzalamaktan dolayı çok mutluyum. Şirket sahibi Kerem Soysalan ile gayrimenkul danışmanı arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

RE/MAX Zeytin Ofisi sahibi Kerem Soysalan ise 5 yıl önce Didim’de zor bir yola çıktıklarını ifade ederek, “Herkesin bize '6 ay içerisinde bu ofisi kapatırsınız' dediği günlerden bugünlere geldik. Didim’de de gayrimenkul satışlarının düzgün yapılabileceğini gösterdiğimiz için çok mutluyuz. Başladığımız günden itibaren yanımızda olan arkadaşlarımıza, aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza ve Türkiye ile Didim’in gayrimenkul liderlerine çok daha başarılı günler diliyorum. RE/MAX Türkiye’ye de desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şirket ofisinde verilen kokteyle, Didim Belediyesi eski Başkanı Mehmet Soysalan, CHP'li Didim Belediye Meclisi üyesi Vedat Ege, RE/MAX Türkiye Anadolu ve Ege Bölge Sorumlusu Kemal Çiğli, Bodrum’dan RE/MAX Pasha 3 şirketi sahibi Zeki Caner, Didim’deki iş adamları, gayrimenkul danışmanları ve RE/MAX Zeytin şirketi sahibi Kerem Soysalan’ın dostları katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler