Takip Et

SON DAKİKA

ADÜ’lü öğrencilerden doğa sporuna yoğun ilgi

6 Ekim 2016, Perşembe 15:22

     


Söke Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (SÖDOSK), Adnan Menderes Üniversitesi Söke İşletme Fakültesi önünde doğa sporları ve halk oyunları tanıtım standı açtı. Üniversiteli öğrenciler standa yoğun ilgi göstererek ilk günde yaklaşık 100 kayıt yaptırdı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

SODOSK Başkanı Adem Gümüşsu, Söke İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aziz Bostan ile birlikte, 'Üniversite öğrencilerini doğa sporu ve halk oyunlarıyla tanıştırma' projesi kapsamında fakülte bahçesinde stant açtı. Bir hafta sürecek tanıtım standı yoğun ilgi görürken yaklaşık 100 öğrenci, kulübün açacağı kursa katılmak için kayıt yaptırdı.

Gümüşsu, “Gelecek nesillerimiz olan gençlerimizin, doğa sporları ve halk oyunlarına katılımlarını sağlamak için Adnan Menderes Üniversitesi Söke İşletme Fakültesi'nde, dağcılık, bisiklet ve halk oyunları branşlarımız ile ilgili tanıtım standı açtık.

Umarım gençlerimiz için faydalı bir çalışma olur ve onlar da ilerde kendi kulüp ya da topluluklarını kurup bu sporları zevkle yaparlar.

Gençlerimizin farklı alanlara yönelip kötü alışkanlıklar ile tanışmaması için halk oyunları ve dağcılık sporu en güzel ilgi alanlarıdır. Doğa Sporları Kulübü'müz sosyal sorumluluklarının bilincinde olup her zaman bu tür faaliyetleri destekleyecektir.

Bizlerin bu yöndeki çalışmaları için imkan sağlayan ADÜ İşletme Fakültesi yönetimine ve hocalarına çok teşekkür ederiz” dedi.

Yardımcı Doç. Dr. Aziz Bostan ise yapılan çalışmanın çok güzel olduğunu ifade ederek öğrenciler için çok faydalı bir çalışma olacağını ve doğa sporlarının öğrencileri kötü alışkanlıklardan da uzak tutacağını söyledi. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler