Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Ticaret Borsası, Worldfood İstanbul Gıda Fuarı'nda

6 Eylül 2016, Salı 12:36

     


Nazilli Ticaret Borsası, üyeleri ile birlikte katıldığı “WorldFood İstanbul” Fuarı'nda, Nazilli'de yetişen incir, kestane, zeytin ve zeytinyağını katılımcılara tanıttı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan WorldFood Istanbul Gıda Fuarı, gıda dünyasını birçok yeni ürünle tanıştırmak için 1-4 Eylül tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açtı. Worldfood Istanbul Gıda Fuarı, IPACK Uluslararası Ambalaj Paketleme ve Gıda İşleme Teknolojileri Fuarı ile birlikte binden fazla markanın katılımıyla gerçekleştirilirken Nazilli Ticaret Borsası, üyeleri ile birlikte fuardaki yerini aldı.

Nazilli Ticaret Borsası Genel Sekreteri Nilüfer Aşıkoğlu, "Üyelerimiz ürünleriyle Nazilli'mizi çok güzel tanıtıyor. Özellikle bölgemizin dünya çapında marka olan incir, kestane, zeytin ve zeytinyağının aranan lezzet haline gelmesi çok önemli. Bu ürünler şehrimize katma değer kazandırıyor" dedi.

"İHRACATIN ARTMASINI BEKLİYORUZ"

Aşıkoğlu, 24'üncü WorldFood İstanbul Fuarı’nın sektör açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Bu tür fuarlar, sektör profesyonellerine, yeni pazarlara ulaşmaları açısından yurtiçi ve yurtdışı işbirliği fırsatları sunuyor. Ayrıca fuara ziyaretçilerin ilgi göstermesi açısından çeşitli aktiviteler düzenleniyor. Yurtdışı misafirlerin katılımı sayesinde ihracatın artmasını bekliyoruz. Biz Ticaret Borsası olarak fuarların sektörlerin gelişim göstermesi adına büyük önem taşıdığının farkındayız. Yurtiçinde ve yurtdışında bu tarz önemli fuarlara mümkün olduğunca katılım göstermek istiyoruz. 24. WorldFood İstanbul Fuarı’nın da hem borsamıza hem de sektör temsilcisi üyelerimize büyük katkıları olacağı görüşündeyim" dedi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler