Takip Et

SON DAKİKA

Cezaevi iki meradan birisine inşa edilecek

6 Ağustos 2017, Pazar 10:00

     


Çine’de yapılması planlanan en az bin kişilik cezaevi için Adalet Bakanlığı görevlileri iki merada incelemelerde bulundu.

Çine’de yapılması düşünülen en bin kişilik cezaevi için Adalet Bakanlığı çalışma başlattı. Adalet Bakanlığı’nda görevli yetkililer, Kahraman ve Karakollar Mahalle meralarında cezaevi için incelemelerde bulundu. Cezaevinin bu iki meradan birisine yapılması düşünülürken, Adalet Bakanlığından gelecek karar bekleniyor.

Çine’ye yapılacak olan cezaevi hakkında bilgiler veren ve süreci yakından takip ettiklerini ifade eden AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, “AK Parti Aydın Milletvekilimiz Çineli Sayın Mustafa Savaş, cezaevi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanlığı görevlileri Kahraman ve Karakollar Mahalle meralarında incelemelerde bulundu. Adalet Bakanlığı bu iki mera arasında bir seçim yapacak. Cezaevi ilçemize ekonomik açıdan çok şey kazandıracak. Öncelikle esnafımıza büyük katkısı olacak. İlçedeki göçün sona ermesine büyük katkısı olacak” dedi. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler