Takip Et

SON DAKİKA

Karaarslan tvDEN’e konuşacak

6 Temmuz 2020, Pazartesi 16:03

     


FETÖ’nün ‘belediyeler imamı’ olduğu iddia edilen, Mersin’deki FETÖ davasının sanığı Erkan Karaarslan, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve diğer CHP’li belediyeler ile ilgili iddiaları tvDEN ekranlarında anlatacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Son günlerdeki sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelen Karaarslan, geçen hafta Aydın’da görülen ve sanıkları arasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da yer aldığı davanın duruşması öncesinde, “Aydın ilinde Özlem Çerçioğlu’nun yanında tanık olduğum olayları devletime aktarmak üzere ilgili kurumların davetini bekliyorum. Bana kurulan kumpası temizlemek benim değil devletin görevidir. Bu Kumpası kim neden kurdu, tarafları kimler, kim finanse etti, sonuçlarından kim faydalandı. Devlet bu safralardan bu ayıptan kurtulmak zorundadır. Yaşanılan bunca süreçte hiçbir belediye başkanından iş, destek, para, borç, menfaat talep etmedim. Etmeyeceğim de. Yasal tahakkuk etmiş belediye hesaplarında duran alacaklarımı dahi belediye başkanlarından talep etmedim. Konuşmalarımızda bir kelime alacaklarımın bahsini açmadım. Dostluğumuzun kıymetini bilmeyenler, kör kuyularda bize yaşatılanlara dahi saygı duymayanlar. Parayı, özgürlük ve makamlarına tercih edecek kadar kör olanlar, tercihlerinin sonucunu alacaklardır. Her şey zaman meselesi her şey an meselesi" ifadelerinin yar aldığı paylaşımlar yapmıştı.

TVDEN’DE ANLATACAK

FETÖ sanığı Erkan Karaarslan’ı “Bildiklerimi devletime aktarmak üzere ilgili kurumların davetini bekliyorum” açıklamaları sonrası televizyon yayınına davet ettiklerini belirten tvDEN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın, “Karaarslan bu davetimizi kabul etti. Aydın ve ülke gündemini meşgul edilen konuları birinci ağızdan işitmiş olacağız. Merak edilen tüm soruları kendisine yönelteceğimiz programı önümüzdeki günlerde planlayarak yayınlayacağız” dedi. (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler