Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası esnafı, sahte marka denetiminde ayaklandı

6 Temmuz 2017, Perşembe 16:28

     


Kuşadası’nda esnaf, sahte marka denetimi yapan avukatların iş yerlerine girmesine toplu olarak tepki gösterdi. Avukatların ürünlerin satıldığı iş yerlerini polis eşliğinde denetleyip mühürlemek istemesi, ilçede arbede yarattı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası’ndaki sahte marka denetimleri esnafın tepkisini çekti. Ünlü markaların temsilcisi avukatlar, mahkeme izni doğrultusunda Kaleiçi, Barbaros Bulvarı ve Kervansaray çevresindeki turistik çarşıda polis eşliğinde denetime çıktı. Avukatlar, ünlü markaların logosunun basılı olduğu gömlek, pantolon, tişört ve şapka gibi sahte ürünleri tespit edip el koymak ve bazı iş yerlerini mühürlemek istedi. Denetime tepki gösteren esnaf, avukatları iş yerine sokmak istemeyince kargaşa çıktı. Bölgeye takviye polis ekipleri sevk edildi. Kaleiçi’nde faaliyet gösteren iş yerlerinin sahipleri ve çalışanları, kepenk indirerek yürüyüş yaparken bu sırada Akdoğan Pasajı’ndan geçmek istenince arbede yaşandı.

 

Esnafın eylemi, ıslıklar ve ‘Kaymakam buraya’ sloganları ile Kuşadası’nın en yoğun yerlerinden biri olan İnönü Bulvarı’na taşındı. Bulvarı trafiğe kapatan esnaf, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü’nün olay yerine gelmesi ve yardımcı olma sözü üzerine iş yerlerine döndü. (EDİZ VERDİOĞLU)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler