Takip Et

SON DAKİKA

Evleri başlarına yıkılıyordu

6 Temmuz 2017, Perşembe 11:41

     


Efeler’de bir inşaatın temel çalışmaları nedeniyle yanında bulunan evin tuvaleti ve duvarı yıkıldı. Ev sahiplerinin evde olduğu sırada duvarın büyük bir gürültüyle çökmesi sonucu tuvalet ve salon kısmı açıkta kaldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Olay, Umurlu Mahallesi 3036 sokakta meydana geldi. Geçtiğimiz hafta evin yan tarafındaki eski ev yıkılarak, yeni evin inşaatının temel atma çalışmalarına başlanması ile birlikte çevrede bulunan evlerde hasar oluşmaya başladı. Bir haftadır tedirgin olan ev sahipleri bu sabah büyük bir gürültü ile evin duvarının çöktüğüne tanıklık etti. Binanın mutfak duvarının komple çöktüğü, herhangi bir yaralanmanın olmadığı evde, su boruları patladı maddi hasar meydana geldi.

 

“CAN VE MAL GÜVENLİĞİMİZ YOK”

Şans eseri yıkım esnasında evin başka bölümünde oldukları için korunduklarını söyleyen ev sahibi Büşra Çifci, “Yanımızda bulunan evde başlayan kazı çalışmaları yetersiz önlem nedeniyle bizi tedirgin ediyor. Dün de evde olduğumuz sırada büyük bir gürültü duyduk. Gürültünün geldiği yere gittiğimizde büyük şok yaşadık. Bahçe duvarımız ve tuvaletimiz göçmüş. O sırada bizde orada olabilirdik. Can ve mal güvenliğimiz yok. Gerekli yerlere şikayette bulunduk. Tedirginiz. Bizim ev harisi etrafında bulunan 2 evde de daha göçük riski var. birileri para kazanmak için birilerinin canını hiçe saymamalı. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz” dedi. (HAKAN AKIN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler