Takip Et

SON DAKİKA

Büyükşehir Belediyesi, Didim’de yol yapıyor

6 Temmuz 2017, Perşembe 13:57

     


Didim’de yol yapım çalışmalarına hız veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim Hisar Mahallesi’nde sitelerinin ağırlıkta olduğu caddelerinde asfalt çalışması yapıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Hisar Mahallesi Muhtarı Bahri Aşık’ın talepleri doğrultusunda incelemelerde bulunan ekipler, belirlenen noktalarda çalışma başlattı. Sağtur mevkisinde sitelerinin ağırlıkta olduğu caddelere asfalt çalışması yapılıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını aşama aşama sürdürüyor.

 

Didim Hisar Mahallesi Muhtarı Bahri Aşık, gelişmelerden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Şu anda Sağtur Sitesi’nde ne kadar yolları bozuk cadde varsa yenileniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla bir yetkili, 15 gün önce yanıma geldi ve yolları bozuk caddelerin listesini istedi. Ben de liste hazırlayarak kendisine verdim. Sağ olsunlar, Sağtur mevkisinde asfalt çalışmaları başladı. Bütün site sakini vatandaşlar adına Hisar Mahalle Muhtarı olarak Büyükşehir Belediye başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

 

Hisar Mahallesi Sağtur mevkisinde oturan vatandaşlar da, “Yollarımız yapılıyor, teşekkür ediyoruz. İlk geldiğimizde burası girilecek durumda değildi. Şu anda çalışıyorlar. Aydın Büyükşehir Belediyesi zaten sevdiğimiz bir belediye. Özlem Çerçioğlu’nu sosyal demokrat kimliğinden dolayı seviyoruz ve teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler