Takip Et

SON DAKİKA

TSM Korosu, huzurevi sakinleri için söyledi

6 Haziran 2017, Salı 11:37

     


Nazilli Kaymakamlığı TSM Korosu, Nazilli Kaymakamlığı Haluk Alıcık Huzurevi sakinlerini, şarkı ve türkülerle eğlendirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Kaymakamlığı TSM Korosu, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın desteği ile şarkı ve türkülerini büyükleri için söyledi.

Kaymakamlık bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Korosu tarafından huzurevi sakinlerine verilen konseri, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’ün eşi Bilge Küçük, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, Öğretmenevi Müdürü Nail Çakan da izledi. Haluk Alıcık Huzurevi'nde gerçekleştirilen TSM konserinde Alzheimer Gündüz Bakımevi'nde tedavi gören hastalar da yer alırken konserde bir de sürpriz doğum günü kutlandı.

 

DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

TSM konseri ile duygulanan huzurevi sakinleri, zaman zaman koronun söylediği şarkılara eşlik etti. Program sırasında Koro Şefi Mustafa Dinçkol’un doğum günü kutlaması yapılırken, Kaymakam İbrahim Küçük de Dinçkol'a hizmetlerinden dolayı bir de başarı plaketi verdi. Konser sonunda Kaymakam İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve diğer protokol üyeleri koroya katılarak final şarkısı söyledi.

 

YAŞLILAR, BİZLER

İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Huzurevi sakinlerine güzel bir gün yaşatmak, onlara jest yaparak gönüllerini hoş tutmak için böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden Kaymakam İbrahim Küçü,k Türk Sanat Müziği koristlerine ve Koro Şefi Mustafa Dinçkol’a teşekkür etti. Yaşlıların önemli olduklarını vurgulayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise “Yaşlılarımızın gönlünü aldık. Onlarla hoş ve çok değerli anları yaşadık. Onlar bizim için çok önemli. Bizler tarihinin her döneminde yaşlısına gereken değeri veren bir milletiz. Bu geleneğine sahip çıkıldığı sürece de geçmişinden haberdar olacak ve geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğiz'' dedi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler