Takip Et

SON DAKİKA

Sürprizlerle dolu açılış Germenciklileri bekliyor

6 Haziran 2017, Salı 10:52

     


Aydın’ın en büyük yerli marketler zinciri Çetinler Market, şubelerine bir yenisini daha ekliyor. 17. şubesini Germencik’te açmaya hazırlanan Çetinler Market, açılışa özel birçok sürprizi de Germencikli vatandaşlarla buluşturacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AB Türkiye Tüketiciler Koruma Derneği (TTKD) ödüllü marketler zinciri Çetinler Market, 17. Şubesini 21 Haziran’da Germencik’te açıyor. Germencikli vatandaşları çok değişik bir açılışın beklediğini söyleyen Çetinler Market Sahibi Hakan Çetin, “17. şubemizi ilerleyen günlerde açacağız. Çetinler Market farkını, Germencikli vatandaşlarımızla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Açılışımıza özel birçok sürpriz hazırladık. Hediyelerimiz ve indirimlerimiz olacak. Geleneksel hale getirdiğimiz lokma hayrımızı gerçekleştireceğiz. Düğün tadında bir açılış olacak” dedi.

 

AYDINLILARI DÜŞÜNEN MARKETLER ZİNCİRİ

Kaliteli ürünleri uygun fiyatla sunan Çetinler Market, Aydın’ın ekonomisine katkı yapmaya devam ederken, Aydın’ın diğer ilçelerinde de Çetinler Market kalitesini buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çetinler Market’in yüzde yüz Aydın’ın yerli markası olduğunu söyleyen Hakan Çetin, “Aydınlı üreticiden alıp taze ve kaliteli olarak doğrudan, gıda ve temizlik ürünlerini de fabrikadan ve ana tedarikçilerden temin edip toptan fiyatına perakende olarak Aydınlılara sunmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

ÇETİNLER İNCİRLİOVA’DAN SONRA GERMENCİK’TE

Açılışa herkesi davet eden Hakan Çetin, sözlerine şöyle devam etti: “Aydın’ı düşünen bir işletmeyiz. İşlerimizi yerel esnafla birlikte yapıyoruz. Şubemizde satacağımız ekmeği de Germencik esnafından alacağız. Aydın’ın parasını tekrar Aydın’a yatırıyoruz. Artık güzel ilçemiz Germencik’te de varız. Tüm Germenciklileri açılışımıza bekliyoruz.” (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler