Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı vekiller Yörüklerin iftarında bir araya geldi

6 Haziran 2017, Salı 11:19

     


Yenipazar ve Karaçakal Yörükleri Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği, 2 bin kişilik iftar yemeği verdi. Yörüklerin düzenlediği iftara AK Parti milletvekilleri Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş ile CHP Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar da katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geleneksel olarak 7’ncisi düzenlenen iftar yemeği, Yenipazar Doğu Mahallesi’nde Tariş Camisi’nin önünde verildi. Yenipazar ve Karaçakal Yörükleri Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Çobanoğlu, yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Oruçlar, Yenipazar İlçe Müftüsü Şevket Bulut tarafından okunan dua sonrasında açıldı.

 

“TOPLU İFTARIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

İftar yemeğinde konuşan Dernek Başkanı Mustafa Çobanoğlu, “Her yıl Ramazan dolayısıyla iftar yemeği veriyoruz. Derneğimiz sadece organizasyon işini üstlendi. Esnaflarımız, hayırsever vatandaşlarımız ve mahallelimizin getirdiği yardımlarla bu iftar yemeğini düzenledik. Yenipazarlı vatandaşlarımız ile iftar duasıyla iftarımızı toplu bir şekilde açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzaktan yakından iftar yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İftar yemeğinde AK Parti Milletvekilleri Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş ve CHP Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’in yanı sıra ilçe protokol üyeleri de yer aldı. Aydınlı vekiller iftar yemeğine gelen vatandaşları birlikte selamladı. (SERKAN SARAÇOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler