Takip Et

SON DAKİKA

“Sanatçılar doğa için umut yeşertti”

5 Aralık 2016, Pazartesi 10:12

     


“TEMA Vakfı, 27 Kasım Pazar gecesi NTV’nin katkılarıyla Türkiye’nin en sevilen yüzlerini çocuklar ve doğa için bir araya getirdi. TEMA Vakfı’nın 25. yaşının kutlandığı gecede, 3464'e gönderilen SMS'ler ve bağışlarla 150 bin çocuğun doğa eğitimine katkıda bulunuldu.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

TEMA Vakfı, 25. yaşını, ünlü sanatçıların gönüllü olarak sahne aldığı “TEMA Vakfı 25. Yıl Özel Yayını” ile kutladı. 27 Kasım Pazar akşamı İş Sanat Konser Salonu’nda gerçekleşen konser programı NTV’den canlı yayınlandı. Tüm şarkıların 'çocuklar' ve 'doğa' için söylendiği “Umut Yeşerten Şarkılar” konserinde 3464'e gönderilen SMS'ler ve bağışlarla 150 bin çocuğun doğa eğitimine katkıda bulunuldu.

ÜNLÜ SANATÇILAR ŞARKILARLA VE MESAJLARLA DESTEK İSTEDİ

Sunuculuğunu Gülay Afşar ile Yiğit Özşener’in üstlendiği programda; Aslıhan Güner, Barış Arduç, Birce Akalay, Burak Özçivit, Burak Sevinç, Bülent İnal, Caner Cindoruk, Çağan Irmak, Çiğdem Erken, Engin Altan Düzyatan, Engin Öztürk, Gökçe Bahadır, Hande Doğandemir, Kadir Doğulu, Mert Fırat, Murat Yıldırım, Meltem Yılmazkaya, Mustafa Üstündağ, Selen Öztürk, Sinan Tuzcu, Songül Öden ve Yasemin Allen, ENBE Orkestrası Behzat Gerçeker eşliğinde sahneye çıktı. Proje danışmanlığını Filiz Burhan'ın yaptığı ve NTV’nin katkılarıyla canlı yayınlanan program, sosyal medyada da büyük ilgi gördü, yayın esnasında tüm Türkiye’den bağış yapıldı.

TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir, "NTV ve sanatçılarımız başta olmak üzere, ‘çocuklar’ ve ‘doğa’ için emek veren, katkı sunan, bağışta bulunan duyarlı, iyilik peşinde koşan, gönlü güzel insanlarımıza sonsuz teşekkürler” dedi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler