Takip Et

SON DAKİKA

İşyeri sahibinin icadı hem müşteriyi, hemde çalışanını memnun etti

5 Aralık 2016, Pazartesi 07:30

     


Efeler’de pideci ustasının soğuk ve yağmurlu havalardan korunmak için yaptığı icat görenleri şaşkına çevirdi. Yağmurlu ve soğuk havalarda gelen siparişlere cevap veremedikleri için böyle bir icat yapmaya karar verdiğini belirten pide ustası Faruk Aydınoğlu, “Bu durumdan hem çalışanlarım, hem de müşterilerim çok memnun” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yurt genelinde olduğu gibi Aydın'da da soğuk hava etkili oluyor. Soğuk havalardan ve yağmurdan korunmak için ilginç bir yöntem bulan Efeler'deki pide ustası Faruk Aydınoğlu, basit malzemeler kullanarak elektrikli bisikletine korumalık yaptı. Aydınoğlu bir günde tamamladığı icat sayesinde yağmurda ıslanmaktan ve soğuktan korunuyor.

“HERKES BUNU EVİNDE RAHATLIKLA YAPABİLİR”

Mimar Sinan Mahallesi’ndeki iş yerinden Efeler’in en uç noktalarına kadar sipariş aldıklarını ifade eden Aydınoğlu Pide’nin sahibi Faruk Aydınoğlu, “Geçtiğimiz yıllarda müşterilerimden gelen siparişleri yağmurlu hava dolayısıyla geciktirdik veya götürememiştik. Bu yıl müşterilerim ve çalışanlarımı düşünerek bir icat yapmaya karar verdim. Hırdavatçıdan aldığım malzemelerle kendime yağmur ve rüzgar savar ismini verdiğim korumalığı yaptım. Bana 200 liraya mal oldu. Herkes bunu evinde rahatlıkla yapabilir. Şimdi yağan yağmur ve soğuk siparişlerimizi etkilemiyor. Bu durumdan hem çalışanlarım, hem de müşterilerim çok memnun” diye konuştu. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler