Takip Et

SON DAKİKA

Dolar ve euro’sunu bozdurana tıraş bedava

5 Aralık 2016, Pazartesi 14:26

     


Söke’de  Fevzipaşa Mahallesi'nde 25 yıldan beri berberlik yapan Arif Koç, dolar ve euro’nun son günlerdeki yükselişine sessiz kalmayarak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyarak dolar ve euro’sunu bozduranları bedava tıraş etmeye başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sökeli berber Arif Koç dükkanının camına, “Dolar ve euro’ya hayır. Dolar ve euro’yu bozdurana tıraşlarımız ücretsizdir. Türk lirasına evet” yazılı dövizler asarak Türk lirasına destek kampanyası başlattı.

“DOLAR VE EURO’YU İSTEMİYORUZ”

25 yıllık berberlik mesleğinde çok sıkıntılı günler yaşadığına değinen Arif Koç, “Böyle bir şey yapmamızın nedeni Türk paramızın değer kaybetmemesidir. Böyle bir kampanya için Söke’de ilk adımı ben atmak istedim. Duyarlı vatandaşlar da inşallah bu adımın arkasında olurlar. Dolar veya euro’yu bozduran ve fişini getiren herkes, burada ücretsiz tıraş olacak ve bakımını yaptırabilecek. Dolar ve euro’nun yok olmasını değil, Türk parasının değer kazanmasını istiyorum. İnşallah sesimizi duyarlar. Esnaf olarak sürekli ekonomik sıkıntı yaşamaktayız. Bugün bir iki esnaf değil, tüm esnaf sıkıntı içindedir. 25 yıllık esnafım, ara ara sıkıntılar yaşadım. 2007 yılında yaşadığımız ekonomik sıkıntının aynısını şu anda yine yaşamaktayız. Sıkıntılardan dolayı 2007 yılında iş yerimi kapattım. Ancak beni destekleyen arkadaşlar vesilesiyle yeniden iş yerimi açabildim. Ama şimdi aynı duruma düşmek istemiyorum. Türk paramızın çığ gibi büyümesini istiyoruz. Dolar ve euro’yu yastık altında bulunduranlara bu paralar yarın bir diken olarak batabilir. Dövizlerini yastık altından çıkararak bozdurmalarını istiyoruz” dedi.

“DESTEKLİYORUZ”

Berber Arif'in başlattığı kampanyayı destekleyen esnaf Hüseyin Dibi, “Esnaf olduğumuz için bizde fazla dolar veya euro yok, kullanmıyoruz. Bizde de olsaydı Arif kardeşimin dediği gibi bozdurarak destek olmak isterdim. Türk parasının değerli olmasını istiyorum” derken, esnaf Harun Akbal, “Dolar ve euro’nun değer kaybetmesi için herkes destek versin. Arif abimize bu kampanyayı başlattığı için teşekkür ederiz. Umarım bu kampanyaya herkes destek olur” diye konuştu. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler