Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de Semih Saygıner'li bilardo salonu açılışı

5 Aralık 2016, Pazartesi 13:16

     


Didim’de Ege Bilardo Salonu, dünya şampiyonluğunu kazanan bilardo oyuncusu Semih Saygıner’in katılımıyla açıldı. Saygıner, açılışta sergilediği performansla Didimlileri kendine hayran bıraktı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim’de Ege Bilardo Salonu hizmete açıldı. Salonun açılışına dünyada ‘bay sihir’ olarak tanınan 1994, 1998, 2000, 2001, 2003, 2004 yıllarında dünya şampiyonu olan 52 yaşındaki Semih Saygıner de katıldı. Yaklaşık 8 yıl ara verdiği bilardoya 2014'te yeniden başlayan ve son olarak geçen Kasım ayında Fransa'da düzenlenen Ferdi Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda üçüncülük kürsüsüne çıkarak eski başarılı günlerine döndüğünün sinyallerini veren milli bilardocu Semih Saygıner, Didim’deki açılışta sergilediği performansla izleyenlerden alkış aldı.

Açılışı Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, milli bilardocu Semih Saygıner, Türkiye Bilardo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Hasan Pamuk, işletmeci Erdoğan Kılıç ve davetliler yaptı. 700 metrekarelik alana sahip salonda, Amerikan bilardo, 3 band bilardo ve dart gibi seçenekler bulunuyor.

''GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTUYOR''

Açılışa katılan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, işletmeciler Erdoğan Kılıç ile Aycan Aymak Yavuz’a ilçeye böyle bir bilardo salonu kazandırdıkları için teşekkür etti. Türkiye Bilardo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Hasan Pamuk da yaptığı konuşmada Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz’ın selamlarını ileterek Öçalmaz’ın hazırladığı plaketi milli bilardocu Semih Saygıner’e takdim etti. Didim’e böyle bir bilardo salonu kazandırılmasının bilardo sever olarak kendisini de memnun ettiğini belirten milli bilardocu Semih Saygıner ise “Bilardo, Türkiye’de çok yol katetmiş bir spor dalı. Özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan kopmaları için önemli bir spor dalı. İnsanı da çok geliştiren bir spor dalı. Ege Bilardo Salonu, inşallah Didim için hayırlı bir işletme olur. İşletme sahiplerini tebrik ederek başarılar diliyorum” diye konuştu.

Milli bilardocu Semih Saygıner, açılışa özel 3 band bilardoda performans sergiledi. Saygıner’in şovunun arasında yaptığı espriler ve anlattığı anıları, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Saygıner, desteklerinden dolayı Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a imzaladığı bilardo topunu armağan etti. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler