Takip Et

SON DAKİKA

Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı Parkı açıldı

5 Ekim 2016, Çarşamba 21:19

     


Efeler Belediyesi tarafından yapılan Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı Parkı ve Kafeterya, düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Mahallesi'nde yapılan Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı Parkı ve Kafeterya'nın açılış törenine katılan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Türkiye'nin 15 Temmuz’da felaketin eşiğinden döndüğünü belirterek, her gün şehit haberleri ile yüreklerin yandığını söyledi. Belediye olarak Efeler’i daha yaşanabilir bir hale getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Özakcan, "İlçemizde imar planında yer alan bütün yeşil alanlar ile park alanlarını halkımızın hizmetine sunmak için ve hemşehrilerimizin hoşça vakit geçirmelerini sağlayacak düzenlemeleri yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bugüne kadar çok sayıda parklarımızı düzenleyerek, halkımızın hizmetine sunduk. Mahalleye dönüşen köylerimizde de aynı işlevi yaratmak istiyoruz. 2 Ekim Pazar günü itibari ile muharrem ayını idrak etmiş bulunuyoruz. Bu ayın da huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz" dedi.

Efeler Mahalle Muhtarı Şerif Ali Avcı da, parkın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesilerek, parkın açılışı gerçekleştirildi. Törene CHP İl Başkanı Bayram İnci ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rize'de konvoyuna düzenlenen saldırıda şehit olmuştu. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler