Takip Et

SON DAKİKA

Özekmekçi: Ben görev adamıyım

5 Ekim 2016, Çarşamba 17:14

     


Söke Ovası Sulama Birliği'nin Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimli meclis toplantısında Başkan Necdet Özekmekçi 49 oy ile görevine yeniden seçilirken rakibi Mehmet Ali Kuru 27 oy aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçtiğimiz hafta sonunda delege seçimi yapılan Söke Ovası Sulama Birliği'nin Olağan Meclis Toplantısı, Ticaret Borsası salonunda gerçekleştirildi. Seçimde Başkan Necdet Özekmekçi’nin karşısına rakip olarak Mehmet Ali Kuru çıktı. En yaşlı delege Mehmet Ali Uyanık’ın meclis başkanı olarak oturumu açmasından sonra iki adaya da konuşma hakkı verildi. İlk konuşmayı yapan Mehmet Ali Kuru, “Göreve geldiğimde telefonum 24 saat açık olacak. Sorunları çözülebilecek seviyeye taşıyacağız. Sulama ücreti ödemekte zorlanan üyelerin, ödemelerini pamuk hasadında yapmaları için çalışacağız” dedi

“12 YILDAN BERİ HİZMET EDİYORUM”

Söke Ovası Sulama Birliği Başkanı olarak 12 yıldır hizmet verdiğini ifade eden Necdet Özekmekçi ise, “Ben görev adamıyım, bana görev verildiği sürece sorumluluk almaya hazırım. Sulama birliği başkanlığı, dışarıdan görüldüğü gibi kolay bir görev değildir. Kendimi anlatmama gerek yok. Zaten halk beni hem belediye başkanlığından hem de sulama birliği başkanlığından biliyor. Üç dönemden beri sulama birliği başkanlığını sürdürüyorum. Ne kadar hizmet ettiğimizi veya etmediğimizi siz benden daha iyi biliyorsunuz. Bölgeden dolayı çok zor bir ovadayız. Ama yetişmiş ve tecrübeli elemanlarımızla işi en iyi yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşımız da iyi çalışmış, kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra yapılan seçimlerde 76 geçerli oydan 49'unu alan Necdet Özekmekçi 4’üncü kez Söke Ovası Sulama Birliği başkanlığına seçilirken rakibi Mehmet Ali Kuru ise 27 delegenin oyunu aldı. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler