Takip Et

SON DAKİKA

Evde kal Çine!

5 Nisan 2020, Pazar 15:38

     


Koronavirüs salgın hastalık tehdidine karşı önlemler alındı, sosyal hayat durdu. Sağlık Bakanlığı'nın almış olduğu tedbirleri uygulan Çineli yerel yöneticiler 'Evde kal' çağrısına uydu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Koronavirüs salgın hastalık tehdidine karşı tedbirler alınmaya devam ederken Çineli yerel yöneticiler 'Evde kal Çine' çağrısında bulundu. Evde aileleri ile birlikte vakit geçiren yerel yöneticiler "Koronavirüsü yeninceye kadar ‘evde kal Çine" dedi. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, "Her işin başı sağlık. Cumhurbaşkanlığı ve Sağlık Bakanlığının almış olduğu tüm tedbirleri uyguluyoruz. Amacımız bu salgın hastalık dönemini en az zarar ve kayıp ile geçiştirebilmek. Bir an önce bu hastalığı yenmek için tüm ülke olarak kenetlendik. Bizlerde vatandaşımıza hizmet için görevimizin başındayız. Bu hastalığı inşallah hep birlikte yeneceğiz. Mümkün olduğunda evden çıkmayalım. Allah yardımcımız olsun " dedi.

"KENDİMİZİ İZOLE ETMEMİZ ŞART"

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut da 'evde kal çağrısında bulunarak, "Belediye olarak özellikle hijyen anlamındaki çalışmalarımız devam ediyor. Bu hastalığı topyekün mücadele ile yeneceğiz. Mümkün olduğunca evden çıkmayalım. Bu hastalık çok hızlı yayılım gösteriyor. O nedenle kendimizi izole etmemiz şart. Sevdiklerimiz ve kendimiz için işimiz harici mümkün olduğunca evde kalalım. Allah yardımcımız olsun" diye konuştu.

"SAĞLIK AÇISINDAN MECBURİYETTİR"

Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan ise, "Bu musibeti aklın, bilimin ve duanın gücüyle yeneceğiz. Bu anlamda bize düşen toplumsal görevlerimizi uygulamamız gerekiyor. Hepimiz sevdiklerimiz için geçim derdindeyiz. Sevdiklerimiz için bu gün yapabileceğimiz en güzel şey işimiz haricinde evde kalmak. Mikrobun kırılması için Sağlık Bakanlığı’nın tavsiye ve tembihlerine aynen riayet etmek insan ve toplum sağlığı açısından mecburiyettir. Allah yardımcımız olsun" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler