Takip Et

SON DAKİKA

Çerçioğlu'nu Cumhurbaşkanı'na şikayet eden müdür SGK'ya atandı

5 Mart 2020, Perşembe 15:55

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından kendisine mobbing uygulandığını iddia eden birim Müdürü Ümmü Gülsüm Altınel’in imdadına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yetişti. Altınel, SGK'ya atandı.

FETÖ’nün Belediyeler imamı olduğu gerekçesiyle tutuklanıp bir süre cezaevinde kalan Erkan Karaarslan'a, usulsüz şekilde verilen ihalelere imza atmadığı için Aydın Büyükşehir Belediyesinde uğradığı mobbing, psikolojik şiddet ve işkenceleri Başkan Erdoğan'a mektup yazarak tek tek anlatan Aydın Büyükşehir Belediyesinde birim müdürü olarak görev yapan, Ümmü Gülsüm Altınel’in mağduriyetinin giderilmesi ile ilgili Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz’un Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonuç verdi.

Bakanlıkça, Aydın İl SGK Müdürlüğüne naklen ataması yapılan Altınel’in göreve başlayabilmesi için Aydın Büyükşehir Belediyesince ilişiğin kesilmesi gerektiğini belirten Yavuz, ‘‘Aydın Büyükşehir Belediyesi hukuksuz davranmaya devam ediyor.’’ dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz, ‘‘ Kamuoyunun da tanık olduğu, Aydın Büyükşehir Belediyesinde birim müdürü iken, kamuoyunda FETÖ Belediyeler İmamı olarak anılan ve Aydın Büyükşehir Belediyesinde danışmanlık hizmeti verdiği bilinen Erkan Karaarslan isimli şahsın almış olduğu ihalede haksız ödeme yapılmaması için bazı ödeme evraklarını imzalamadığı için yaklaşık 5 yıldır ağır mobbinge maruz kalan Ümmü Gülsüm Altınel, yaşadıklarını kaleme aldığı mektubuyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile paylaşmıştı. Başkan Erdoğan’ın hassasiyeti ve Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’un destekleriyle, 2019 Ağustos ayından itibaren konu üzerinde çalışmalarımız devam ediyordu. Artık mutlu sona erdik çok şükür. Altınel’in naklen ataması Aydın SGK İl Müdürlüğüne yapılmıştır. Şimdi burada Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bu arkadaşın ilişiğini kesmesi gerekiyordu. Ancak, halen daha ilişik kesmedikleri için hukuksuzluğa devam etmektedirler. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bu hukuksuzluktan en kısa sürede vazgeçmesini temenni ediyor,

Altınel’e hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. (DUYGU DİLEK) 







 
Son Eklenen Haberler