Takip Et

SON DAKİKA

Savaş’tan Aydınlı Begüm’e hayati destek

4 Aralık 2019, Çarşamba 16:55

     


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralanan Aydınlı Kadriye Begüm Balkan, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın desteği ile ambulans uçakla İzmir’e getirilerek tedaviye alındı. Genç kızın ailesi desteklerinden dolayı Savaş’a teşekkür etti.

Kıbrıs Ortadoğu Üniversitesi'nde okuyan Kadriye Begüm Balkan, Girne- Lefkoşe karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında ağır şekilde yaralandı. Beyin kanaması geçiren ve yüzüne ağır darbe alan genç kız ambulansla hastaneye kaldırıldı. Doktorların tedaviye Türkiye’de devam edilmesi gerektiğini söylemesi ile aile TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a ulaştı. Savaş’ın girişimleri ile genç kız 2 saatte İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisine sevk edilerek tedaviye alındı.

Genç kızın ablası Büşra Balkan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a göstermiş olduğu ilgi, destek ve yardımlardan dolayı “Benim kardeşimi Türkiye'ye getirip Türk hekimlerine emanet ettiğiniz için, tedavisini yakın takibe aldığınız için sonsuza dek size minnettarım” sözleriyle teşekkür etti.

Büşra'nın yakınları ve arkadaşları da desteklerinden dolayı Savaş'a minnettar olduklarını kaydederek, "Begüm'ün yaşamasına katkıda bulunan sayın Savaş'a minnettar olduğumuzu iletmek istiyoruz" dedi. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler