Takip Et

SON DAKİKA

Karayollarının kapısını çalacaklar

4 Aralık 2019, Çarşamba 11:54

     


Çine Belediye Meclisi, Alabanda Kavşağı'nın tekrar ulaşıma açılması için Karayolları Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etme kararı aldı. Üyeler, halkın yoğun talebi üzerine kavşağın yeniden açılması için ikna çabasında bulunacak.

Çine Belediye Meclisi, halk ile yapılan anket sonuçlarının ardından ilçedeki trafik uygulamaları hakkında radikal kararlar alırken ayrıca Alabanda Kavşağı'nın yeniden trafiğe açılması için çalışma başlattı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, meclis üyeleri ile birlikte Karayolları Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek, kavşağın yeniden açılmasını talep edeceklerini ifade etti. Alabanda Kavşağı'nın ilçe trafiği için önemli bir nokta olduğunu belirten Başkan Dinçer, "Karayolları Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek, kavşağın yeniden açılması için yetkilileri ikna etmeye çalışacağız. Eğer açılmıyor ise artık bu konuyu kapatacağız. Aydınlı milletvekillerimizde bu ziyaretimize katılır ise bizim yararımıza olacak. Eğer bazı ilçelerde bu kavşak ile ilgili örnekler varsa bunları da öğrenerek daha etkin bir talep için bunları da araştıracağız. Alabanda Kavşağı'nın açılmasını halkımız çok istiyor ve bizlerde bunun yapılması için meclis üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" dedi.

EŞİYOK, "BUNA BİR ÇÖZÜM BULMAMIZ GEREKLİ"

Alabanda Kavşağı'nın açılması için Karayolları Genel Müdürlüğü'ne yapılacak olan ziyarete grup olarak katılacaklarını belirten Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine Belediye Meclis Üyesi Mutlu Menderes Eşiyok, ayrıca Mehmet Yavaş Caddesi'nin tek yön uygulanan kısmının yeniden çift yönlü trafiğe açılması ile birlikte İtalyan Köprüsü'nün ilçeye çıkış olarak kullanılmasını istedi. İtalyan Köprüsü'nün bulunduğu konum itibari ile ilçeye çıkışın sağlanması noktasında önemli rol oynadığını belirten Eşiyok, "Mehmet Yavaş Caddesi en işlek caddelerimizin başında geliyor. Buradaki kaldırımlar 30 santim geri çekilerek cadde çift yönlü trafiğe açılabilir. Cadde üzerindeki esnaf bunu çok istiyor. Bu soruna da bir çözüm bulmamız gerekli" diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler