Takip Et

SON DAKİKA

"Gönüllerdeki engeli kaldıralım"

4 Aralık 2019, Çarşamba 10:37

     


Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ve Buharkent Kaymakamı Kemal Ülkü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Buharkent Halk Eğitimi Merkezi Engellilerle El Ele Kültür ve Sanat Evi'ndeki engellilerin yaptığı programa katıldı. Engelli kursiyerler tarafından yapılan el sanatlarını inceleyen Erol ve Ülkü, engellilerin her zaman yanında olduklarını belirtti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Buharkent Halk Eğitimi Merkezi Engellilerle El Ele Kültür ve Sanat Evi'ndeki kursiyerler program düzenledi. Engelli kursiyerler tarafından yapılan el sanatları programa katılanlar tarafından büyük beğeni topladı. Programa katılan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "Bizler her zaman engellilerin yanındayız. Buharkent engellilere sahip çıkıyor. Engelli olmak sadece kişinin değil toplumun da imtihanı. Bizler zihinlerdeki ve gönüllerdeki engeli kaldıralım" dedi. Programda konuşma yapan kursiyerlerden Şaban Öztürk, "Ben sonradan engelli oldum. Herkes birer engelli adayı, bunu en iyi bilenlerdenim. Bizler engelimizi kaldırdık. Sizler de bizim hayatımızı kolaylaştırın" dedi. Ferdi Demir'in okuduğu 'Bizler Engelliyiz' şiiri katılımcıları duygulandırdı.

Müzik dinleyerek eğlenen kursiyerler Erol ve Ülkü ile birlikte pasta kesti. Kursiyerlerden biri olan Ferdi Demir'in talebi üzerine Ülkü, merkeze tekerlekli sandalye temin etme sözü verdi. Erol ise akülü araç hediye etti. (DUYGU DİLEK)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler