Takip Et

SON DAKİKA

KESK'ten miting çağrısı

4 Aralık 2016, Pazar 16:47

     


Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), 11 Aralık’ta İzmir’de yapılması planlanan bölge mitingi için KESK Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Fatma Çetinbaş, vatandaşların katılması için çağrıda bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın'ın Efeler KESK Şubesi’nde yapılan basın açıklamasında İzmir’de yapılması planlanan İzmir mitingine Ege bölge halkı davet edildi. Basın açıklaması yapan Çetinbaş, OHAL’i keyfi hale geldiğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti, “Darbe girişimi AKP’ye yarım kalmış operasyonlarını tamamlamak için de bir bahaneye dönüşmüş durumdadır. Darbe fırsatçıları kamu emekçilerine, işçilere, toplumsal muhalefete her türlü baskı aracıyla zulüm yapmaya, muhalif TV, radyo ve yazılı basını kapatmaya, seçilmişlerin yerine kayyımlar atamaya, içeride ve dışarıda savaş politikaları uygulamaya devam ediyor. Adına OHAL dedikleri bu faşizan düzende AKP’ye muhalif tüm kesimler hedef tahtasındadır. Hedefte olan sadece açığa alınan, ihraç edilen, gözaltına alınan, tutuklanan KESK üyeleri değil, emek, barış ve demokrasiyi savunan herkestir. İşimiz, ekmeğimiz, geleceğimiz, diplomalarımız, kazanılmış haklarımız, sendikal haklarımız hukuk tanımaz bir keyfiliğin kuşatması altındadır.”

Aydın KESK Şubesi’ne Çetinbaş ile birlikte Enerji Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası Genel Başkanı Mustafa Şenoğlu, Büro Emekçileri Sendikası Genel Başkanı Fikret Aslan ve Tarım Orkam-Sen Genel Başkanı Hamit Kurt katıldı. (KIYMET SARIYILDIZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler