Takip Et

SON DAKİKA

AY-SİAD engellileri sevindirdi

4 Aralık 2016, Pazar 20:32

     


Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AY-SİAD), Dünya Engelliler Günü nedeniyle dernek üyelerinin katkıları ile almış oldukları Tekerlekli Sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

AY-SİAD Başkanı Özen Gündüz, Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Barışık ve Cemil Şahin, ilk önce Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şubesi'ne ziyarette bulunarak tekerlekli sandalyenin bir tanesini dernek binasında kullanılmak üzere yetkililere teslim etti. Ardından Türkiye Muhtarlar Derneği Aydın Şubesi Başkanı ve aynı zamanda Zeybek Mahallesi Muhtarı olan Mehmet Aker ile İstiklal Mahallesi Muhtarı Hüsamettin Aydemir'in belirlediği iki ihtiyaç sahibi engelliye tekerlekli sandalyeni teslim edildi.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle açıklamada bulunan AY-SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özen Gündüz; "Herbirimizin birer engelli adayı olduğumuz bu toplumda, engellilerin toplumla bütünleşmesi, ayrımcılıktan korunması, hizmetlerin engelliler için erişilebilir olması, yasalar önünde eşitlik, sağlık, eğitim, istihdam ve kamusal hayata katılım konularında devlete yükümlülükler ve dolayısıyla engellilere haklar getirmektedir. Özel gereksinimli bireylerin ve ailelerinin önündeki engellerin aşıldığı, toplumsal farkındalığın geliştiği bir dünyada yaşamak hepimizin hakkı ve dileğidir. Bu vesileyle engelleri aşan bütün büyük yüreklilerin günlerini kutluyorum. Ayrıca bu desteği gerçekleştirmede yardımlarını bizlerden esirgemeyen değerli üyelerimize ve gerçek ihtiyaç sahiplerini belirlemede hassasiyetlerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ederim” dedi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler