Takip Et

SON DAKİKA

Türk-Yunan dostluk yarışı Didim'de sona erdi

4 Ekim 2016, Salı 15:11

     


İzmir Çeşme'de 30 Eylül'de başlayan “Aegean Link" yat yarışı, D-Marin Didim Marina'da gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aegean Link'in ilk ayağı olan Çeşme-Samos yarışı, 15 teknenin katılımı ile 30 Eylül sabahı erken saatte başladı. 10-15 knot kuvvetindeki rüzgar nedeniyle keyifli başlayan yarışın ilk ayağı, akşam saatlerinde Samos Marina'da son buldu. Aegean Link'in ikinci ayağı olan Samos-Didim yarışı ise 2 Ekim sabahı teknelerin Samos Marina önünden start alması ile başladı. 2 saat sonra Doğanbey civarında rüzgarın kesilmesi ve rotanın devamında da rüzgar olmamasından dolayı hakem heyeti tarafından yarış iptal edildi. D-Marin Didim Marina'da düzenlenen ödül törenine, Didim İlçe Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven, Çeşme Marina Genel Müdürü Can Akaltan ve D-Marin Didim Marina Genel Müdürü Ahmet Arıcasoy da katıldı.

“EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN MUTLUYUZ”

D-Marin Didim Marina Genel Müdürü Ahmet Arıcasoy, yaptığı açılış konuşmasında, organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Çeşme Marina Genel Müdürü Can Akaltan ise “Ülkemizde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yarışı gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Gelenekselleşen Aegean Link 2017'de de tüm takımları aramızda görmek istiyoruz" dedi.

EAYK Komodoru Akif Sezer'in sunuculuğunu yaptığı ödül töreninde IRC ve Destek sınıflarında toplam 12 ödül verildi. IRC I birinciliğini “Arnes", IRC II birinciliğini “Blue Milesö, IRC III birinciliğini “Goodday Sunshine" ve Destek Sınıfı I birinciliğini de “Second Wind" teknesi kazandı. Tören, Sibel Emek Trio grubunun güzel müzikleri eşliğinde sona erdi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler