Takip Et

SON DAKİKA

Efeler Belediyesi, üç park ve kafeterya açacak

4 Ekim 2016, Salı 13:23

     


Efeler Belediyesi, bir hafta içinde 3 park ve kafeteryanın açılışını yapacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Belediyesi, Efeler Mahallesi'ndeki Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı Parkı ve kafeteryası, Umurlu Mahallesi'ndeki Mustafa Kemal Yılmaz Parkı, kafeteryası ve çok amaçlı salonu ile Meşrutiyet Mahallesi'ndeki Şehit Polis Nedip Cengiz Eker Parkı ve Manolya Kafeteryası için önümüzdeki günlerde açılış töreni düzenleyecek.

İlk olarak 5 Ekim Çarşamba günü saat 17.30'da Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı Parkı ve kafeteryasının açılış kurdelesini kesecek olan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, 7 Ekim Cuma günü saat 14.30'da Umurlu Mahallesi'ndeki Mustafa Kemal Yılmaz Parkı, kafeteryası ve çok amaçlı salonunu, son olarak da 12 Ekim Çarşamba günü saat 12.30'da Meşrutiyet Mahallesi'ndeki Şehit Polis Nedip Cengiz Eker Parkı ve Manolya Kafeteryası'nı ilçe halkının hizmetine açacak.

“HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Efeler halkının uygun fiyatlarla sıcak, soğuk içeceklerini içip aperatif yiyecekler yiyebilecekleri, güler yüzlü personelin hizmet vereceği kafeteryaların yanı sıra çocukların da gönüllerince vakit geçirebilecekleri park alanları yarattıklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Her zaman ilçe halkımızın hak ettiği hizmeti alabilmesi için çalışıyoruz. Sosyal belediyeciliği uygulama konusunda da halkımıza söz vermiştik ve sözümüzü yerine getiriyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımızın da rahatlıkla gelebilecekleri kafeteryalarımız ile ilçemizin değişik noktalarında halkımızın hizmetinde olacağız” diyerek ilçe halkını park ve kafeteryaların açılışlarına davet etti. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler