Takip Et

SON DAKİKA

Kavaklıdere’deki yangın, Yatağan sınırına ulaştı

4 Ağustos 2021, Çarşamba 21:44

     


Aydın’ın Bozdoğan ilçesine bağlı Başalan Mahallesi’nde iki gün önce çıkan ve Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine sıçrayan orman yangınının Yatağan sınırlarına ulaştığı öğrenildi.

Yatağan Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kavaklıdere‘ ilçemizde devam eden orman yangını maalesef orman işletme müdürlüğümüz sınırları içersinde bulunan Yumaklı Mahallesi‘ne ulaşmıştır. Yumaklı Mahallesinde hızlı bir şekilde tahliye işlemlerine başlanmış olup yangınla mücadele havadan karadan ve iş makinaları yardımıyla devam etmesine rağmen maalesef kontrol altına alınamamıştır

Öte yandan vatandaşlarımızın yangın bölgesine gerekli araç gereç ve ekipmanlarla destek vermeleri dışında bölgede bulunmaları hem ekiplerin çalışmalarını yavaşlatmakta hem de kendileri açısından hayati tehlike arz etmektedir. Bu nedenle tüm hemşerilerimizin orman yangını söndürme çalışmalarında fedakarca canla başla çalışan tüm ekiplerimiz için duacı olmalarını, ihtiyaç duyulması halinde sosyal medya hesaplarımızdan yapacağımız çağrıya göre hareket etmelerini önemle rica ediyoruz.”  (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler