Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’dan Ozan Arif’e suç duyurusu

4 Temmuz 2017, Salı 16:47

     


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında yazdığı şiir ile tartışma konusu olan ‘Ozan Arif’ hakkında Aydın’da suç duyurusu yapıldı. Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği üyeleri, Bahçeli’ye hakaret ettiği iddiasıyla Arif Şirin’den şikayetçi oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ülkücü camiada tartışmaya yol açan ‘Ozan Arif’ lakaplı sanatçı Arif Şirin’in son şiiri, Aydın’da şikayet konusu oldu.

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Aydın İl başkanlığı üyeleri, MHP lideri Bahçeli'ye hakaret ettiği iddiasıyla Aydın Adliyesi’ne giderek Arif Şirin hakkında suç duyurusu yaptı.

Adliye önündeki basın açıklamasını derneğin il başkan danışmanı Özgür Özbey yaptı. Özbey açıklamasında, “Sayın Bahçeli’nin özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında ve sonrasında gösterdiği dik duruş, devletimizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusundaki açıklamaları ve tebaasına verdiği talimatları ile birçok oyunu bozmuştur. Kimse bizden, Devlet Bahçeli’nin şahsına yapılan bu saygısızlığa sessiz kalmamızı, oturduğumuz yerden gazete ve televizyonları takip etmemizi beklemesin” dedi.

Arif Şirin hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirten Özbey, “Yapmış olduğu hadsizlik nedeniyle Arif Şirin derhal sayın Devlet Bahçeli’den özür dilemelidir” ifadelerini kullandı. (NACİ ERİŞ)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler