Takip Et

SON DAKİKA

Bayrağı, 42 yıllık muhtardan devraldı

4 Haziran 2017, Pazar 09:50

     


Nazilli’nin en büyük mahallelerinden Zafer Mahallesi’nde 42 yıl kesintisiz muhtarlık yapan Ali Adıgüzel’in istifasıyla boşalan muhtarlık koltuğuna, birinci aza 47 yaşındaki Mustafa Certel oturdu. Mahallede 42 yıl görev yapmış bir muhtardan sonra görev yapmanın zor olacağının bilincinde olduğunu söyleyen Muhtar Certel, her zaman güler yüzle, halkına daha iyi hizmet vermek, bayrağı devraldığı muhtarın yerini doldurabilmek için çalışacağını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

DAHA ÜST SEVİYEYE TAŞIYACAK

Nazilli’de 12 bin seçmeni bulunan Zafer Mahallesi’nde 3 dönemdir 1. aza olarak görev yapan Mustafa Certel, kesintisiz olarak 42 yıldır mahalleye hizmet veren eski muhtar Ali Adıgüzel’in rahatsızlanıp istifa etmesinin ardından kaymakamlık ataması ile muhtar oldu. Herkesin sevgisini kazanmış olan eski muhtardan sonra görev yapmanın zor olduğunu ancak bu bilinçle halkına daha iyi hizmet vermeyi amaçladığını söyleyen Certel, “Eski muhtarımız mahallede çok sevilen biriydi. Uzun yıllar görev yaptı. Her seçimde rakipleri çıkıyordu ancak rakiplerine en az 2-3 bin fark atarak seçimleri kazanıyordu. Ondan devraldığım bayrağı daha üst seviyelere taşıyıp mahalleme daha iyi hizmet etmek için çalışacağım. Önümüzdeki 2019 seçimlerine kadar atanmış olarak görevimi layıkıyla sürdüreceğim. Şartlar elverirse adaylığımı koymayı düşünüyorum” dedi.

 

''KÖPRÜ GÖREVİ YAPACAĞIM''

Yardımlaşmayı çok sevdiğini ve bu konuda elinden geleni her zaman yapmaya hazır olduğunu ifade eden yeni muhtar Certel, “Vatandaş ile yetkililer arasında köprü olacağım. Neye ihtiyaçları var ise onların her sorunlarını, talep ve isteklerini çözmek için çalışacağım” diye konuştu. Muhtar Certel, Ramazan ayı münasebetiyle Türkiye Odalar Borsalar Birliği tarafından gönderilen gıda paketlerini ve hayırseverlerin aracılığıyla muhtarlığa gelen yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler