Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın'da dev spor kompleksi hizmete açıldı

4 Nisan 2018, Çarşamba 13:57

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kemer Mahallesinde 22 dönüm üzerine yapılan Atatürk Spor Tesisi Kompleksi törenle hizmete açıldı. 25 milyon liraya mal olan ve bölgenin en modern spor kompleksi olma özelliğini taşıyan Atatürk Spor Kompleksi içerisinde olimpik yüzme havuzu, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu ve tenis kortları da bulunuyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Atatürk Spor Kompleksi açılış törenine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan ve vatandaşlar katıldı.

 

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Türkiye’de belediye bünyesinde yapılan en büyük spor kompleksini Aydın’a kazandırdıklarını ifade etti.

 

“AYDINLI ŞAMPİYONLARIN YETİŞECEĞİ BİR TESİS YAPTIK”

Aydınlı şampiyonların yetişeceği bir tesisi yaptıkların söyleyen Başkan Çerçioğlu, “Aydın’ın olimpik yüzme havuzu olan bir spor tesisine ihtiyacı vardı. Bizde 365 günde Aydın’a böyle bir tesis kazandırdık. 20 dönüm alan üzerinde yaptığımız bu tesisimiz içerisinde kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, açık tam olimpik yüzme havuzu, tenis kortları, engelli çocukların ve vatandaşların yararlanabileceği rehabilitasyon havuzları, terapi merkezi, kafeteryalar, yeşil alan ve otoparklar yer almakta. Tesisimizden Türkiye ve olimpiyat şampiyonlarının yetişeceğine inanıyorum. Aydınımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kesen Başkan Özlem Çerçioğlu, daha sonra Atatürk Spor Kompleksi'ni gezdi. (HAKAN AKIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler