Takip Et

SON DAKİKA

Uğur Soğutma üretime başladı

3 Ekim 2016, Pazartesi 17:30

     


Uğur Soğutma’dan 'satılıyor mu' iddialarına cevap geldi. Uğur Soğutma Şirketi’nin sahiplerinin Mehmet Takmaklı ve Ali Takmaklı olduğunun vurgulandığı açıklamada diğer kardeşleri olan Ünal Takmaklı’nın şirkette ortak olmadığı ifade edildi.

Uğur Soğutma Şirketi’nin, bugün itibari ile tüm beyaz yaka ve mavi yaka personeliyle üretime başladığı bildirildi.

Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Fabrikanın bir aydır üretime ara verdiği iddiası ile ilgili olarak; eylül ayı içinde üretimimiz ayın 9’una kadar kesintisiz sürmüştür. Kurban Bayramı nedeniyle ‘10 Eylül ve 18 Eylül tarihleri arasında’ tüm ülkede resmi tatil olması nedeniyle üretim yapılmamıştır. Şirketimizin küresel markalara üretim yapabilmesi ve daha iyi hizmet sunabilmesi için 1,5 yıldır altyapı çalışmalarını yapmış olduğu tüm dünyada kabul gören kaynak yönetim programı olan SAP entegre yazılımını kullanmaya başlamamız öncesinde bazı hazırlıkların yapılması elzemdi. Takdir edersiniz ki binlerce çeşit hammadde ve yüzlerce mamul kaydının sağlıklı bir şekilde yönetilmesi için depo kayıtlarının düzgün olması gereklidir. Her ne kadar 19 Eylül ve 24 Eylül tarihleri arasında fiilen fabrikamızda üretim yapılmış olsa dahi 26 ve 30 Eylül tarihleri arasında yukarıda belirttiğimiz sebepten, sayım nedeniyle üretim yapılmamıştır. Bu tarihlerde sayımda görevli olmayan çalışanlarımız yıllık izinlerini kullanmış, yıllık izni olmayan personel ücretsiz izne çıkarılmıştır. Neticede bugün (03.10.2016) itibariyle şirketimizde üretim başlamış, tüm beyaz yaka ve mavi yaka personelimiz görev başındadır.”

"Haberde adı geçen Zorlu Holding’ten, bağlı bir grup şirketinden veya başka bir kuruluştan firmaya herhangi bir satın alma talebi yapılmadığı gibi Uğur Soğutma’nın da şirketin satışına ilişkin herhangi bir kurum veya şirketle görüşülmemiştir. Bununla birlikte herhangi bir kurum veya kuruluşun Uğur Soğutma’nın satışına ilişkin yetkilendirilmemeiştir. Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. yüzde yüz yerli sermaye yapısı olup mevcut şirket hissedarları ile yurtiçinde ve yurtdışında ticari faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.”

(HAKAN AKIN)

Soğutmanın devi satılıyor iddiası

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler