Takip Et

SON DAKİKA

Şarj istasyonları tam not aldı

3 Ekim 2016, Pazartesi 07:00

     


Efeler Belediyesi tarafından geçen ay iki ayrı noktada kurulan akülü şarj istasyonları, engellilerden tam not aldı. Akülü araç kullanan engellilerin kullanması için kurulan istasyonlar, engellilere büyük kolaylık sağlıyor. Şarj bitme sorunuyla karşı karşıya kalan vatandaş, şehrin belli noktalarına konulan şarj istasyonları ile akülerini dolduruyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Turistik Park ve Manolya Parkı'nda bulunan istasyonların sayısının artmasını istediklerini söyleyen engelli yakını Bülent Şahin, "Şehir merkezinde rampa yerler çok fazla. Bundan dolayı adliye, belediye ve çarşı girişlerine de istasyonların kurulmasını bekliyoruz. Efeler Belediyesi'nden Allah razı olsun. Artık eve dönme gibi bir endişemiz yok. Evden çıktığımızda şarj azalmıştı, burada takviye yapıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

KISA SÜREDE ŞARJ EDİYOR

Ücretsiz olarak faydalanılan ve aynı anda 3 aracın şarj olabildiği hızlandırılmış akü şarj istasyonları, 10-12 saat süren tam şarj süresini 3 saate indiriyor. Engelli vatandaşlar, 15-20 dakikalık kısmi dolum yaparak yollarına devam edebiliyor. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)







 
Son Eklenen Haberler