Takip Et

SON DAKİKA

Milletvekili Savaş'tan Germencik MYO'ya onay müjdesi

3 Ekim 2016, Pazartesi 09:00

     


AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Germencik’te geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve inşaatı devam eden ADÜ Germencik Meslek Yüksek Okulu'nun YÖK tarafından onaylandığını ve 2017-2018 eğitim-öğretim yılında açılmasının planladığını söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Germencik Meslek Yüksek Okulu’nun yapılan girişimlerle Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından onaylandığının müjdesini veren AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “İlimiz genelinde devam eden yatırımları yakından takip ediyoruz. Geçtiğimiz yıl protokolü yapılacak inşaatına başlanan ve Germencik’imize hareketlilik getirecek olan ADÜ Germencik Meslek Yüksek Okulu (MYO) inşaatımızın yapımı son hızıyla sürüyor. Yeni yatırım ve hizmetlerimiz içinde sürekli olarak gelen talepleri değerlendiriyoruz. Okulumuzun onayını YÖK tarafından aldık” dedi.

“AÇILACAK BÖLÜM VE KONTENJANLAR DAHA SONRA BELİRLENECEK”

Yapımı devam eden proje hakkında bilgi de veren Milletvekili Savaş, “Yüksek okulumuzda modern mimarisiyle dikkat çeken projede Selçuklu motifleri de kullanıldı. Spor kompleksi de bulunan projede, öğrencilerimiz modern sınıflarda eğitim alırken aynı zamanda sosyal yönden de kendilerini geliştirecekler. Binası tamamlanmakta olan Yüksek Okulun, bünyesinde açılacak olan bölümler ve öğrenci kontenjanları daha sonra belirlenecektir. Okulumuz ilçemize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu. (HAKAN AKIN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler