Takip Et

SON DAKİKA

“Keşke dünyayı kadınlar yönetse”

3 Ekim 2016, Pazartesi 16:13

     


CHP Aydın İl Kadın Kolları öncülüğünde CHP Aydın İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği ''Eşgüdüm Ekim Ayı Toplantısı'' Çine’de yapıldı. Bir kadın olarak Şehit Süleyman Güneri'nin acısını yüreklerinde hissettiklerini ifade eden CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, “Keşke dünyayı kadınlar yönetse” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

CHP Aydın İl Kadın Kolları öncülüğünde CHP Aydın İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği ''Eşgüdüm Ekim Ayı Toplantısı'' Çine’de gerçekleştirilirken CHP’li kadınlar, Şırnak’ta yol kontrolünü sağlayan askeri time PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen 6 askerden biri olan Çineli Uzman Çavuş Süleyman Güneri'nin ailesini ziyaret etti.

"ŞEHİT ANNELERİN ACISINI YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUZ"

Şehit annesi Saliha Güneri’nin acısını yüreğinde hissettiklerini ifade eden CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, “Şehit ailesi yakınlarına, Çine’mize, Aydın’ımıza, Türkiye’mize baş sağlığı diliyorum. Zor bir durum. Annenin acısını yüreğimizde hissediyoruz. İçimizde bastırılmayan çığlıklar var. Bastıramıyoruz, çok büyük bir yangın bu. Savaşların sebebi kadınlar değil ama savaşların mağduru kadınlar. Dünyayı kadınlar yönetse barış içerisinde yönetilir. Bunun için diyoruz ki iktidarda, muhalefette her alanda yönetimde daha çok kadın olmalı. Kadınların bakış açısı, anaç duyguları, sevgileri ve daha yapıcı tutumları ile bu savaşların önüne geçebiliriz. Şehidin Aydın’da olması değil, Türkiye’nin neresinde olursa olsun gerçekten anneler olarak oturup ağlıyor ve o anaların acılarını yüreğimizde hissediyoruz” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler