Takip Et

SON DAKİKA

“15 Temmuz kamu görevlilerini vurdu”

3 Ekim 2016, Pazartesi 18:38

     


Türk Sağlık-Sen tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY operasyonlarıyla ilgili sağlık çalışanlarına anket düzenlendi. Ankette açığa alınan ve ihraç edilen görevlilerle ilgili sorula soruldu.

(FOTOPRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Anket sonuçlarını değerlendiren Türk Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Ahmet Bozkurt, 15 Temmuz darbe teşebbüsü dolayısıyla alınan tedbirlerden en çok kamu görevlilerinin etkilendiğini ifade eden Bozkurt, “Kamu-Sen Ar-Ge Merkezi, 15 Temmuz sonrası alınan tedbirlerin kamu görevlileri üzerindeki etkisini araştırmak üzere tüm ülke genelinde geniş çaplı bir anket gerçekleştirerek, kamu görevlilerinin gelişmeler hakkındaki düşüncelerini sordu. Konfederasyon Ar-Ge Merkezi’nin 7 bin 254 kamu görevlisi üzerinde gerçekleştirdiği ankette son derece çarpıcı sonuçlara ulaşıldı” dedi.

“PERSONELİN İŞ YÜKÜ ARTTI ”

Ankette kamu görevlilerinin yüzde 89,9’unun bu süreçte en az bir mesai arkadaşının açığa alma ya da ihraç işlemi ile karşı karşıya kaldığı bilgisine ulaşıldığını söyleyen Bozkurt, “Ankete katılan kamu görevlilerinin yüzde 70,6’sı açığa alma ya da ihraç edilen arkadaşları nedeniyle daha fazla iş yükü ile karşı karşıya kaldıklarını ifade etti. Bu süreçte iş yükünün artmadığını belirtenlerin oranı ise yüzde 29,4 olarak belirlendi. Kendisine soru yöneltilen her 7 kişiden 6’sı çekincelerinden dolayı ankete cevap vermedi.'' Kurunun yanında artık yaş yanmasın.” diye konuştu. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler