Takip Et

SON DAKİKA

115’lik Ayşe Nine’yi duygulandıran anlar

3 Ekim 2016, Pazartesi 10:55

     


AK Parti Elazığ Milletvekili ve 2. Bölge Koordinatörü Metin Bulut, il başkanı, ilçe başkanı ve yöneticilerle birlikte 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Söke’nin Sarıkemer Mahallesi'nde yaşayan Aydın’ın en yaşlı insanı, 115 yaşındaki Ayşe Güler’i evinde ziyaret etti. Heyettekiler hem yaşlı kadının günün kutladı hem de çiçek vererek elini öptü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Elazığ Milletvekili ve 2. Bölge Koordinatörü Metin Bulut bir dizi temaslar için Aydın’a geldi. Ziyaretler kapsamında AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ile birlikte AK Parti Söke İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde partililerle bir araya gelen Bulut, daha sonra İl Başkanı Ömer Özmen, İlçe Başkanı Fatih Gürer, Kadın Kolları Başkanı Hatice Özlü ve yöneticilerle birlikte Sarıkemer Mahallesine geçti.

AYDIN’IN EN YAŞLISI AYŞE NİNE

AK Parti Genel Merkezi tarafından Aydın’ın en yaşlı insanı olarak tespit edilen Ayşe Nine'yi evine ziyaret eden AK Partili koordinatör, el öperek 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı. Yedi çocuk, 14 torun sahibi olan ve çok sayıda torun çocuğu ile torununun torununu görme imkânı bulan Ayşe Nine, kendisini ziyarete gelen AK Partilileri görüce duygulandı.

Ankara’dan Başbakan’ın selamını getirdiğini ifade eden Koordinatör Milletvekili Bulut, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Aydın’ın en yaşlısı olan ninemizi ziyaret ettik elini öptük ve gönlünü aldık. Büyüklerimiz her zaman bizim başımızın tacıdır” dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, ilçe Başkanı Fatih Gürer ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Özlü’de Ayşe Nine ile yakından ilgilendi. Ayşe Nine de kendisine yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldığını söyledi. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler