Takip Et

SON DAKİKA

“Çöpünü çöp kutusuna at İncirliova’ya değer kat”

3 Haziran 2017, Cumartesi 11:42

     


İncirliova Belediye Başkanlığı 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla “Çöpünü çöp kutusuna at. İncirliova’ya değer kat” isimli tiyatro oyunu organize edecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de rol alacağı tiyatro gösterisi, İncirliova Belediyesi personeli ile Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Çalışan Personeli'nin katılımlarıyla hazırlanıyor.

Amaçlarının çevre temizliğine dikkat çekmek ve evsel atıkların çöp kutularına atılmasının önemine vurguda bulunmak olduğunu dile getiren Başkan Kale; “İncirliova Belediyesi olarak en iddialı ve duyarlı olduğumuz hizmet, çevre temizliğidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana da ilçemiz genelindeki vahşi çöp depolama alanlarını kapattık. İlçe merkezi ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizde düzenli çöp toplama uygulaması başlattık. Yol kenarları, boş arazilerin temizlenmesi işlemini gerçekleştirdik. Mahallelerimizin ihtiyacı olan yaklaşık 1200 yeni çöp konteynerini cadde ve sokaklarımıza yerleştirdik. Şimdi de çevre temizliğine dikkat çekmek, çöplerin çöp konteynerlerine atılmasının önemine vurguda bulunmak için çalışanlarımızla birlikte böyle bir tiyatro oyunu sergilenmesine karar verdik. Tüm vatandaşlarımızı 05 Haziran Pazartesi günü saat 21.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda sergileyeceğimiz tiyatro oyunumuzu izlemeye davet ediyorum” dedi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler