Takip Et

SON DAKİKA

Öz Menderes Pide’nin yeni şubesi törenle açıldı

2 Aralık 2016, Cuma 11:46

     


Aydın’da ismiyle özdeşleşen ve kısa sürede herkesin beğenisini kazanan Öz Menderes Pide’nin yeni şubesi hizmete açıldı. Damak tadına güvenen herkesin uğrak yeri olan Öz Menderes Pide, Kemer Şubesi ile lezzet serüvenini sürdürecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Öz Menderes Pide, Adnan Menderes Mahallesi’ndeki şubesinin ardından Kemer Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerindeki yeni şubesini düzenlenen törenle hizmete açtı. İl Müftü Yardımcısı Mehmet Aslan ve Efeler İlçe Müftüsü Salih Akcan’ın yanı sıra iş dünyasından birçok ismin katıldığı açılışta Öz Menderes Pide'nin ortakları Mehmet Avcu ve Üzeyir Kavas, davetlilerle yakından ilgilendi. 

“BENZERSİZ VE KALİTELİ TATLAR SUNACAĞIZ”
Müşterilerinin talepleri doğrultusunda Kemer Mahallesi’ne yeni şube açmaya karar verdiklerini kaydeden Öz Menderes Pide'nin ortaklarından Mehmet Avcu, “Öz Menderes Pide olarak Aydınlılara pidenin benzersiz tatlarını sunuyoruz. Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan şubemize gelen müşterilerimiz, Kemer Mahallesi’nde şube açmamız için istekte bulundu. Biz de müşterilerimizin bu isteği doğrultusunda Kemer Mahallesi’ne yeni şube açmaya karar verdik. Yeni şubemizi açarak müşterilerimizin talebini karşıladığımız için çok mutluyuz. Yeni şubemizde de zengin menümüzle müşterilerimize benzersiz ve kaliteli tatlar sunacağız.” 

PİDE MALZEMELERİ ÖZENLE SEÇİLİYOR
Öz Menderes Pide olarak kaliteden asla ödün vermediklerini kaydeden Avcu, “Şubelerimizde müşterilerimizin istekleri ön planda. Ürünlerimizin tamamında kullanacağımız malzemelerin taze, kaliteli ve lezzetli olmasına çok dikkat ediyoruz . Güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerimizin isteklerini yerine getiriyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli. Açılışımıza katılarak bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” dedi. 
Konuşmaların ardından davetliler, dualar eşliğinde kurdeleyi keserek şubenin açılışını gerçekleştirdi. Davetlilere pide ve içecek ikramında bulunuldu. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler