Takip Et

SON DAKİKA

KUTO akreditasyon denetiminden geçti

2 Aralık 2016, Cuma 09:42

     


Kuşadası Ticaret Odası, Bağımsız Denetleme Kuruluşu Türk Loydu tarafından yapılan akreditasyon denetiminden başarıyla geçti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Üyelerine 5 yıldızlı hizmet vermek amacıyla 2010 yılında 'akredite oda' olan Kuşadası Ticaret Odası, üç yılda bir gerçekleşen akreditasyon belge denetiminden başarıyla geçti.

Bağımsız denetleme kuruluşu Türk Loydu’nun baş denetçisi Serkan Şahin tarafından Kuşadası Ticaret Odası’nda !akreditasyon belge denetimi yapıldı. Gün boyunca devam eden denetlemeler sonucunda Kuşadası Ticaret Odası’nın denetimden başarıyla geçtiği belirtildi.

Denetimlerin ardından düzenlenen kapanış toplantısında konuşan Türk Loydu baş denetçisi Serkan Şahin, 13 başlıkta yapılan denetimlerin olumlu geçtiğini aktardı ve Kuşadası Ticaret Odası’nın hizmet kalitesini daha da geliştirmesi için önerilerde bulundu. Şahin altı yıldır 'akredite oda' olan Kuşadası Ticaret Odası’nda sistemin oturması adına güzel çalışmalarının olduğunu, amacın karşılıklı olarak üyelerin memnuniyeti için çalışmak olduğunu ifade etti.

Kuşadası Ticaret Odası’nın belgeyi aldıktan sonra, üç yıllık arayla gerçekleşen her iki denetimden de başarıyla geçtiğini ve bu süreçte hizmet kalitesini daha da artırdığının tescillendiğini belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ticaret Odası’nın kaydettiği gelişmelerin gerek aldığı belgeler, gerekse hizmetleriyle ortada olduğunu belirtti ve 2005 yılında TOBB tarafından başlatılan akreditasyon sisteminde Kuşadası Ticaret Odası’nın 365 oda ve borsa içerisinde 6. dönem akreditasyon belgesine sahip oda ve borsalardan biri olduğunu söyleyerek yönetim kuruluna ve oda personeline teşekkür etti. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler