Takip Et

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı

2 Aralık 2016, Cuma 13:33

     


Aydın İl Milli Eğitim ve Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürlükleri işbirliğinde düzenlenen programda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı. Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Muammer Durmaz, “Engelli vatandaşlarımızın hayata bağlılıkları ve azmi, herkese örnek olmalıdır” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde Aydın Valiliği önünde Dünya Engeliler Günü dolayısıyla programı düzenledi. Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Aydın Aydın İşitme Engelliler, Spor Kulübü Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi ve Efeler Engelliler Sosyal Dayanışma Derneği, program kapsamında Valilik önündeki Atatürk büstüne çelenk sundu.

“KADER MAHKUMU DEĞİLSİNİZ”

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Muammer Durmaz, engelli vatandaşların yaşadığı tüm sorunlar insanlığın ortak sorunu olduğunu belirterek, “Bu nedenle engellilerimizin normal bir hayat sürmeleri, toplumsal hayata katılımlarının artırılması, hayat standartlarının yükseltilerek toplumda hak ettikleri yeri almaları, aynı zamanda çağdaş toplum anlayışının da bir gereğidir” diye konuştu.

Durmaz, sözlerine şöyle devam etti: “İlimizde eğitim okulları ve rehabilitasyon merkeziyle sizlere hizmet vermekteyiz. Paydaş kurumumuz il Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte talep edeceğiniz her türlü eğitim desteğini sunacağımızı bilmenizi isterim. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu sene de sizinle ilgili birçok çalışmanın planlamasını yapmaktadır. Sizler birer kader mahkumu değilsiniz, sizler her şeyinizle, aklınızla, zekanızla, alın terinizle, bileğinizle, ürettiklerinizle de bu ülkenin kalkınmasına katkıda bulunacak insanlarsınız.”

Etkinlikte, Aydın İsabet Okulları mehteran takımının gösterisi ve Atça Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden İlknur Belket'in okuduğu şiir, büyük alkış aldı. (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler