Takip Et

SON DAKİKA

Karacasu Kaymakamlığı'na Murat Atıcı atandı

2 Ekim 2016, Pazar 11:19

     


Karacasu Kaymakamlığı’na, bir dönem Elazığ'da kısa süreli Vali Yardımcılığı ve Karakoçan Kaymakamlığı'nda Kaymakam adayı görevinde bulunan Murat Atıcı geçici görevle atandı. Kaymakam adayı Atıcı'nın yarın Karacasu’daki yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇNİ TIKLAYIN)

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 11 Ağustos 2016'da açığa alınıp, ertesi günü konağında yapılan aramanın ardından gözaltına alınan Karacasu Kaymakamı Yavuz Gül, iki hafta süren gözaltı süresinden sonra çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak ceza evine gönderilmişti. Gül'ün tutuklanması sonrası Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur'un vekaleten baktığı Karacasu Kaymakamlığı'na, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından geçici görevlendirilen Elazığ Kaymakam adayı Murat Atıcı atandı.

EYLÜL'DE TÜRKİYE'YE DÖNDÜ

Kaymakam adayı Murat Atıcı'nın 2014-2015 yılları arasında Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Kaymakamlığı'nda görev yaptığı, kısa süreli Elazığ Vali Yardımcılığı'na da vekalet ettiği öğrenildi. Daha sonra İçişleri Bakanlığı tarafından Almanya'nın Hamburg kentine 8 aylık dil ve 4 aylık staj eğitimi için gönderilen Atıcı'nın Eylül ayında stajını tamamlayarak Türkiye'ye döndüğü bildirildi. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından Karacasu'ya geçici görevlendirilen Murat Atıcı'nın yarın Karacasu'daki görevine başlayacağı ve yeni bir Kaymakam atanana kadar ilçede görev yapacağı öğrenildi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler