Takip Et

SON DAKİKA

Gelinlik almak isteyenler dikkat!

2 Temmuz 2017, Pazar 09:00

     


Havaların ısınmasıyla birlikte düğün hazırlıkları başladı. Gelinlik tasarımcısı Nefise Gitmez, her genç kızın rüyalarını süsleyen gelinliklerin, vücut tipine uygun alınması gerektiğini vurguladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Evlenecek çiftler, gelinlikten damatlığa, davetiyeden düğün yapılacak yere kadar birçok hazırlığa başladı. Kadınların en özel günü olan düğünde kusursuz görünmek istediğini belirten tasarımcı Nefise Gitmez, “Kusursuz görünmek için önce vücut tipinizi bilmeniz ve ona göre gelinlik almanız gerekiyor” dedi. 4 ana vücut tipinin olduğunu söyleyen Gitmez, “Uzun boylu kadınlar balık ve A kesim, zayıf olanlar A kesim, beli kalın olan adaylar bedeni asimetrik drapeli veya düz dantelli modellere yönelmeli. Belden kabaran modelleri ise kullanmamalıdır. Bu modelleri giyen kişinin beli çok daha kalın görülecektir. 38 bedenin üzerinde olan gelinlere dar kesim kalıpları, balık modelleri pek önermiyoruz. Yakışan modeli öneriyoruz” diye konuştu.

BU YILIN GELİNLİK MODELİ A KESİM

A kesim gelinliğin bu yılın moda olduğunu belirten Gitmez, sözlerine şöyle devam etti: “Bu yıl A kesim ve yarım balık tercih ediliyor. Bunlarda tamamen Fransız güpürü kullanılıyor. Ayrıca gelinliklerde bu yıl beyaz değil kırık beyaz ve renklendirilmiş kumaş kullanılıyor. Her gelinliğimiz kişiye özel olarak sıfırdan üretiliyor.” (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...      







 
Son Eklenen Haberler